U was weer geweldig

Twee jaar dwars-foto’s
01/06/2003
🖋: 
Auteur extern
kdp

Het was weer een bewogen dwarsjaar. Getuige hiervan de achterflappen, orgelpunt van iedere dwars, stukjes poëtisch proza (of was het toch eerder prozaïsche poëzie?) waarin we telkens opnieuw op zoek gingen naar een enigszins studentikoze invalshoek op een alledaags thema. Voor deze dwars, de laatste van dit academiejaar, hebben we voor één keer geen centraal thema gekozen.

Tenzij dan u, de trouwe lezer naar wie we ons richten, en die zich hier gerust het middelpunt van de belangstelling mag voelen. Zonder lezer immers geen lectuur, zo ook zonder u geen dwars. Indien het inzicht dat u de bestaansreden bent van dit pareltje van studentenberichtgeving, u met een gevoel van verhevenheid boven de onwetende, dwars-onkundige massa vervult, hoeft u zich hiervoor overigens op geen enkele wijze te schamen. Als kritisch geïnformeerd student heeft u elk recht op deze sensatie van superioriteit, meer zelfs: voor dwars-lezers is er geen ontkomen aan.

 

Beschouw het als een blijk van dank van onzentwege. Onze manier om u te bedanken voor uw aandacht. O ja, voor we het vergeten, nog een cadeautje.

 

Mogelijk had u in de dit tekstje omringende foto’s al een zekere herkenbaarheid ontwaard. Inderdaad, u ziet deze afbeeldingen waarschijnlijk niet voor de eerste keer. Wederom speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van de beklijvendste, origineelste of gewoonweg mooiste beelden uit de voorbije twee jaar dwars. Wordt vervolgd.