Google it

betweter
07/09/2015

dwars is benieuwd naar haar lezers. We zien u met lichtjes versufte ogen maandelijks ons magazine aannemen of met een heldere geest een ontwijkend bochtje maken rond onze uitdelende handen. We krijgen niet de kans om meer dan een '(nee,) dank je' uit uw mond te horen. Gelukkig is er Google Analytics. Dankzij zijn statistieken leren we via anoniem ingetypte woorden surfende zieltjes beter kennen. En wat zijn we vereerd en lichtjes verbaasd dat we zoveel wijsheid schijnen te bieden op de meest uiteenlopende vragen.

Laat ons u even voorstellen aan onze, weliswaar pas ontdekte, doch vaste lezers. We hebben de panikerende student die last heeft van het ‘oor in, oor uit’-syndroom en op zoek is naar medicijnen zonder voorschrift als studeerwonder. Er is de student die tijdens de blok vertier zoekt in het bed van het lief. Er is de Erasmusstudent met vertrekangst en gepols naar de hoeveelheid lichamelijkheid die hem te wachten staat. En een ouder die met diezelfde vragen worstelt. We willen ook de spermadonor op "natuurlyke wyze" niet vergeten en de schrijver met de writer’s block die bij ons de mosterd komt halen.

 

Helaas zien we dat dwars u af en toe ook in de steek laat. We kunnen u geen decolleté van Clara Cleymans voorschotelen en Marie Vinck draagt wel degelijk kledij in ons magazine. Ook een handleiding ‘praten met Hollands accent’ moest u missen en een interview met een dakloze koevoet staat nog steeds op ons to-do lijstje.

 

Laat ons echter proberen zoveel mogelijk uw Google te zijn. We willen u graag meer weetjes voorschotelen. Laat ons er volgende maand mee beginnen. Want we zien u graag terug. Met uw dichterlijke vrijheden. Want wat zijn we blij te lezen dat u het mooi vindt om een Antwerpenaar te zijn.